Vágólapra másolva!
Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Mediterran Cup vitorlásversenyt a horvát tengeren. Az egyhetes vetélkedés programjában a spliti Boat Show megtekintése is szerepel.
Forrás: ORIGO
Bavaria 44
Magyar Vitorlás Szövetség

A március 29-e és április 5-e között zajló verseny útvonala a következő városokat érinti: a rajt március 30-án indul Sukosan kikötőjéből, estig a 26 tmf-re levő Jezeráig kell eljutni. A második futam befutója Trogirban (24 tmf), harmadiké Splitben (14 tmf) van, ahol délután a résztvevők meglátogatják a Boat Show-t. Az utolsó két futam végállomása Vis (29 tmf) és Rogoznica (30 tmf), ahonnan a hajók április 4-én vitorláznak vissza Sukosanba.

Mira Mare 2003/sport/x-mag/20030128mira.html

Részt vevő hajóosztály: Bavaria 44 spinakkerrel, melynek használata abban az esetben megengedett, amennyiben azt a rendező az összes hajóra biztosítani tudja. Saját tulajdonú hajóval csak akkor lehet nevezni, ha a hajó rendelkezik horvát hajózási engedéllyel, és a hajólevélben feltüntetett tulajdonos a verseny ideje alatt a hajón tartózkodik. Ezenkívül minden nevezett hajó skipperének érvényes tengeri hajóvezetői engedéllyel és VHF-rádió-engedéllyel kell rendelkeznie.

A versenyen az ISAF 2001-2004. évi versenyszabályai érvényesek, a Mediterran Cup vándordíjat a Bavaria 44 osztály legkevesebb pontszámot elért hajója nyeri el. Díjat kap az 1-3. helyezett, ezen kívül kupadíjazásban részesülnek a szakasz győztesek, és minden résztvevő emléktárgyat kap ajándékba.

Részvételi díj 93 ezer forint személyenként vagy 2980 EUR hajónként. Jelentkezni a 398-0757-es telefonszámon lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!