Megszabadultak az NFL legjobb, de hisztis elkapójától

Pittsburgh Steelers v New Orleans Saints GettyImageRank2
NEW ORLEANS, LOUISIANA - DECEMBER 23: Antonio Brown #84 of the Pittsburgh Steelers celebrates a touchdown during the second half against the New Orleans Saints at the Mercedes-Benz Superdome on December 23, 2018 in New Orleans, Louisiana. Chris Graythen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban a Pittsburgh Steelers az Oakland Raidershez cserélte az NFL egyik legbalhésabb játékosát, Antonio Brownt.

A 30 éves elkapó kilenc szezon után hagyta ott a Steelerst, miután szezon közben összeveszett a csapat irányítójával, Ben Roethlisbergerrel, és edzőjével, Mike Tomlinnal.

Brown új szerződése a Raidersnél három évre szól, és évi 50 millió dollárt kereshet, amiből 30 millió garantált. A cseréről a játékos számolt be először az Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☠️☠️☠️ #raidernation

Antonio Brown (@ab) által megosztott bejegyzés,

Az Oakland egy harmadik- és egy ötödikkörös draft jogot adott a játékosért, aki az elmúlt hónapokban annyira gyerekesen viselkedett, hogy bőven veszített az értékéből, pedig az elmúlt három-négy évben nem volt nála jobb elkapó a ligában. Igaz, valószínűleg végül megkapta a nagyon várt álomfizetést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!