A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az NFL-be visszatérő Gronkowskiban újra ég a tűz

Super Bowl LII - Philadelphia Eagles v New England Patriots GettyImageRank2 Super Bowl 52 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 04: Rob Gronkowski #87 of the New England Patriots celebrates with Tom Brady #12 of the New England Patriots during the third quarter against the Philadelphia Eagles in Super Bowl LII at U.S. Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. Gregory Shamus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Teljesen egészségesnek és motiváltnak érzi magát Rob Gronkowski, aki egy év után tért vissza a profi amerikaifutball-ligába (NFL), de nem korábbi sikerei színhelyére, a New England Patriotsba, hanem irányítóját, Tom Bradyt követve a Tampa Buccaneers együtteséhez.

A tigh end poszton szereplő 30 éves játékos - akit beválasztottak az NFL 100 éves történetének legjobbjai közé ebben a pozícióban - közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésben először is a New England tulajdonosának, Robert Kraftnek, Bill Belichick vezetőedzőnek és a klub szurkolóinak mondott köszönetet a korábbi tíz évért, amely alatt három Super Bowl-győzelmet aratott a csapattal.

Gronkowski az alapszakaszban 115 mérkőzésen 7860 yardot és 79 touch downt-t szerzett, ehhez a rájátszásokban 16 találkozón 1163 yardot és 12 td-t tett hozzá.

A sportoló a jövőjével kapcsolatban elmondta, fantasztikus lehetőséget kapott, ugyanakkor, ahogyan azt már korábban is jelezte, a visszatéréshez szüksége volt arra, hogy fizikálisan és mentálisan is készen álljon a játékra. Hozzátette, az egyéves szabadság alatt sikerült rendbe jönnie, újra ég benne a tűz, és alig várja már, hogy belevesse magát a munkába új csapattársaival.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!