NFL: Veretlen maradt a Pittsburgh

Pittsburgh Steelers v Jacksonville Jaguars GettyImageRank2 nfl pittsburgh touchdown sports AMERICAN FOOTBALL jacksonville jaguars steelers national football league passing rushing catch
JACKSONVILLE, FLORIDA - NOVEMBER 22: Minkah Fitzpatrick #39 celebratews with Terrell Edmunds #34 of the Pittsburgh Steelers after Edmunds' interception during the second half against the Jacksonville Jaguars at TIAA Bank Field on November 22, 2020 in Jacksonville, Florida. Julio Aguilar/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Pittsburgh Steelers 19-14-re legyőzte a Baltimore Ravenst, ezzel továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).

Az AFC északi csoportjának rangadóját múlt csütörtökön rendezték volna, ám a koronavírus-járvány közbeszólt és a meccset háromszori halasztás után sikerült szerdán lejátszani.

A pandémia mindkét csapat keretét megtizedelte, de leginkább a vendégeket sújtotta, akiknél a sztárirányító Lamar Jackson sem játszhatott. A mérkőzésen elsősorban a védelmek teljesítettek jól, kevés pont született, és bár csak öt pont volt a végén a különbség, a Steelers végig kézben tartotta az összecsapást.

A Pittsburgh ezzel 11 meccs után 11 győzelemmel vezeti a ligát, míg a Ravensnek hat győzelem mellett ez volt az ötödik veresége.

NFL, 12. játékhét: Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens 19-14

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!