A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Huszonhét játékos koronavírustesztje lett pozitív az NHL rajtja előtt

2020 NHL Stanley Cup Final - Game Six GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
EDMONTON, ALBERTA - SEPTEMBER 28: The Dallas Stars wait for the handshake line with the Tampa Bay Lightning following their loss in Game Six of the 2020 NHL Stanley Cup Final at Rogers Place on September 28, 2020 in Edmonton, Alberta, Canada. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A szezon rajtja előtt elvégzett koronavírustesztek közül 27 játékosé hozott pozitív eredményt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), amely közép-európai idő szerint szerda este kezdődik.

Az NHL kedden este közölte az adatokat, hozzátéve, hogy 17 fertőzött az előző idényben döntős Dallas Stars keretéhez tartozik, a többi 10 hokis különböző együttesek játékosa.

A teszteléseket december 30-tól hétfőig végezték el, a Dallas pedig már múlt szombaton bejelentette, hogy az első két mérkőzését biztosan nem tudja lejátszani csütörtökön és pénteken.

Az NHL 2020/21-es idénye a pandémia miatt nem október elején rajtolt, csak most kezdődik, és a csapatok az alapszakaszban nem 82, hanem 56 találkozót vívnak, a hét kanadai klub ráadásul az elődöntőig biztosan nem lépi át az amerikai határt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!