Eltűnt, majd holtan találták meg a 29 éves NFL-játékost

USC v Notre Dame GettyImageRank2 End Waist Up USA South Bend USC Trojans NCAA College Football Notre Dame Stadium NCAA College Conference Team Notre Dame Fighting Irish Match - Sport Louis Nix III Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL STADIUM COMMEMORATION
SOUTH BEND, IN - OCTOBER 19: Louis Nix III #1 of the Notre Dame Fighting Irish celebrates near the end of the game against the University of Southern California Trojans at Notre Dame Stadium on October 19, 2013 in South Bend, Indiana. Notre Dame defeated USC 14-10. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP (Photo by JONATHAN DANIEL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Louis Nix eltűnését alig egy héttel ezelőtt jelentették be, majd a korábbi NFL-játékost szombaton holtan találták meg - derült ki az ESPN oldalán.

Nix családja szerdán jelentette be a focista eltűnését a rendőrségen. Több napos keresgélés után végül szombaton találtak rá a férfira. Nix édesanyja megerősítette, hogy az amerikai focista meghalt. Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a férfi halálát.

Louis Nix a Notre Dame csapatából került be az NFL-be Forrás: Getty Images via AFP/2013 Getty Images/Jonathan Daniel

A Jacksonville-i seriff hivatala szerint Nixet utoljára szerdán délelőtt 10 órakor látták, amikor is édesapja Jacksonville-i rezidenciáját hagyta el egy 2014-es szürke Hyundai autóval. Brian Kelly, a Notre Dame futballedzője a nyilvánosság segítségét kérte Nix megtalálásához.

Nix már akkor térdsérüléssel bajlódott, amikor bekerült az NFL-be, így nem tudott kiteljesedni a ligában. A védő egy meccset sem játszott a Houston Texans csapatában, és csak négy meccsen lépett pályára a New York Giantsben. 2016-ban a Washington és a Jacksonville Jaguars együttesénél is hasonló dolgokkal küszködött, így a visszavonulás mellett döntött.

Korábban Nix egy decemberi lövöldözés során megsérült, miközben a Jacksonville-i repülőtér közelében lévő benzinkútnál ellenőrizte a guminyomást. Akkor elmondta, hogy milyen szerencsés, hogy életben maradt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!