A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:55TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

A YouTube-sztár az első menetben kiütötte a ketrecharcbajnokot - videó

Triller Fight Club: Jake Paul v Ben Askren GettyImageRank2 People Full Length Boxing - Sport USA Georgia - US State Atlanta - Georgia Fighting Punching Two People Photography Arts Culture and Entertainment Celebrities Cruiserweight Bestof Ben Askren Bestp
ATLANTA, GEORGIA - APRIL 17: Ben Askren punches Jake Paul in their cruiserweight bout during Triller Fight Club at Mercedes-Benz Stadium on April 17, 2021 in Atlanta, Georgia. Al Bello/Getty Images for Triller/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Triller Fight Club szombat esti gáláján a YouTube-sztár, Jake Paul nem kis meglepetésre az első menetben kiütötte a korábbi ketrecharcbajnokot és olimpikon birkózót, Ben Askrent.

A promóciós szervezet első gáláján - ahol a mérkőzések között olyan popsztárok csinálták a showt, mint Snoop Dogg, Justin Bieber vagy a Black Keys - a főmérkőzést a celeb, influenszer, youtube-sztár és magát profi bokszolónak mondó Jake Paul vívta Ben Askren ellen. Utóbbi pár éve még a kevert harcművészetek (MMA) egyik legígéretesebb sztárja volt,

aki szabadfogású birkózásban szerzett amerikai bajnoki címe, és a 2008-as olimpia negyeddöntője (84 kilóban) után nyergelt át a kiskesztyűs világba, ahol valósággal tündökölt.

Előbb a Bellator szervezetben lett a váltósúly bajnoka, majd négy címvédés után átnyergelt a legnagyobb ázsiai promóció, a ONE Championship mezőnyébe, ahol szintén megszerezte, majd háromszor meg is védte a súlycsoport bajnoki övét.

Ez alapján a kép alapján Ben Askren (szemben) nem tűnik egy puhány srácnak Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Isaac Brekken

Nyilvánvaló volt, hogy innen a legnagyobb MMA-szervezethez, a UFC-hez vitt az útja, ahol győzelemmel mutatkozott be, azonban a 19-0-s mérleget ezt követően két KO-vereség csúfította el, ráadásul a Jorge Masvidal elleni ötmásodperces fellépés kínos volt, még, ha a Damian Maia elleni utolsó meccse ki is érdemelte a gála legjobb bunyójának járó elismerést.

Dana White, a UFC főnöke ezek után elköszönt Askrentől, aki szombat este bokszmeccsen nézett szembe azzal a Jake Paullal, aki korábban egy AnEsonGib nevű hasonszőrű Youtube-sztárral, valamint Nate Robinsonnal, a tíz év alatt nyolc NBA-csapatot megjáró irányítóval állt ki, és mindkettőt le is győzte.

Ezúttal már igazi küzdelemre lehetett számítani, azonban a hét centivel alacsonyabb, és láthatóan könnyebb Askren két percig bírta a nyolc menetre tervezett meccsen, majd az első komolyabb ütés után kidőlt, mint a liszteszsák.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!