Kirúgták a játékosokkal szexelő masszőrnőt

CFP National Championship Presented by AT&T - Ohio State v Alabama GettyImageRank3 ncaa college football Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
MIAMI GARDENS, FLORIDA - JANUARY 11: Ohio State Buckeyes helmets are seen prior to the College Football Playoff National Championship game against the Alabama Crimson Tide at Hard Rock Stadium on January 11, 2021 in Miami Gardens, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A 41 éves masszőrnőt és terapeutát, Robyn Bassanit azzal vádolták meg, hogy több sportolóval lefeküdt, ezért azonnal kirúgták őt az Ohio Állami Egyetem amerikaifoci csapatától.

Az események az Ohio State Buckeyes csapatánál történtek meg. Az egyetem vezetése közleményt adott ki, amelyben az áll, hogy a 41 éves nő több játékossal is lefeküdt. Robyn Bassani több játékost is azzal hívott fel telefonon, hogy ingyenes masszázst ajánlott fel nekik. Ezek a masszírozások torkolltak aztán szexbe.

Robyn Bassani, a játékosokkal szexelő masszőrnő Forrás: Facebook

A kirúgott masszőrnő is megszólalt az ügyben. Elismerte, hogy voltak olyan sportolók, akikkel lefeküdt, de egyetlen esetben sem ő volt a kezdeményező.

Ezt az egészet felfújták, csak az a lényeg, hogy az egyetem ne sározódjon be ebben az ügyben, hogy az ő kezük tiszta maradjon" - mondta a 41 éves nő.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről