Mínusz 21 fokban így mennek meccsre a világ legkeményebb hokisai - képek

2022 Discover NHL Winter Classic - St Louis Blues v Minnesota Wild GettyImageRank3 Color Image national hockey league Horizontal SPORT ICE HOCKEY
MINNEAPOLIS, MINNESOTA - JANUARY 01: Ryan O'Reilly #90 of the St. Louis Blues warms up before the game against the Minnesota Wild during the NHL Winter Classic at Target Field on January 01, 2022 in Minneapolis, Minnesota. David Berding/Getty Images/AFP (Photo by David Berding / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A január 1-i hagyomány Winter Classic ezúttal valóban próbára tette a nézőket és a játékosokat is, még, ha utóbbiak a meccs előtt meg is mutatták, hogy nem ijednek meg egy kis mínusztól.

A télen hagyományosan nagyon hideg Minnesotában a Wild a St. Louis Blues csapatát fogadta. Mint a meccs alatt-után kiderült, a szombati mérkőzés minden idők leghidegebb szabadtéri Winter Classic meccse volt, hiszen -21 Celsius fok körüli hőmérsékletben játszották. A meccs előtt azért a vendég csapat játékosai megmutatták, hogy nem félnek a hidegtől: Hawaii-ingben, rövidnadrágban és strandpapucsban slattyogtak ki a szállodából a buszhoz.

A nyári divat szerint öltöztek a kegyetlen téli hidegben:

A meccsen azért már nem volt melegük, ami a legjobban talán Ryan O'Reilly jégcsapokkal díszített szakállán látszik a legjobban.

Ryan O'Reilly, a Blues játékosa a bemelegítés közben Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/David Berding

Mindent egy helyen az Eb-ről