A bokszolók helyett a testőreik között tört ki hatalmas verekedés - videó

Jake Paul v Tyron Woodley GettyImageRank2 Knock People Waist Up Boxing - Sport USA Florida - US State Tampa Fighting Two People Photography Facial Expression Competition Round Arts Culture and Entertainment 6 Celebrities Cruiserweight Round Eight Gulf Coa
TAMPA, FLORIDA - DECEMBER 18: Jake Paul reacts to knocking out Tyron Woddley in the sixth round during an eight-round cruiserweight bout at the Amalie Arena on December 18, 2021 in Tampa, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A YouTube-sztár ökölvívó Jake Paul és az MMA-harcos Nate Diaz közötti bokszmeccset megelőző utolsó sajtótájékoztatón a két amerikai sportoló stábja között tettlegességig fajultak az indulatok.

A 26 éves, hét bokszmeccsen hatszor diadalmaskodó Paul és a 38 évesen az első ökölvívómeccsére készülő Diaz a szokásoknak megfelelően verbálisan sértegették egymást, igyekeztek elbizonytalanítani a másikat, ám közöttük semmi különleges nem zajlott le végül. A háttérben azonban a kíséretek között már annál inkább, ugyanis

a testőrök is beszálltak a szóváltásba, és az eredetileg a biztonságra ügyelő emberek előbb lökdösni, majd ütni kezdték egymást.

A feleket csak nagy nehézségek árán sikerült szétválasztani, a két sportoló pedig szemmel láthatóan minél inkább ki akart maradni a testőreik közötti verekedésből. Paul azonban a történtek után megvédte a saját csapatát.
„Nate stábja kezdte a verekedést, de a testőreim sikeresen leverték a csapatát.

A helyi idő szerint szombat este, magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő dallasi összecsapás tehát már csak az előzmények és Paul ígérete alapján is feszültnek ígérkezik.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről