Vágólapra másolva!
Amerikában elkezdődött a profi női kosárbajnokság, a WNBA, a liga sztárjai pedig kitettek magukért, mindenki próbált valamilyen feltűnő outfitben megérkezni.

Így tett Kelsey Plum, a Las Vegas Aces játékosa is, aki Phoenix Mercury elleni meccs előtt ellopta a show-t. Plum bőrnadrágban és egy apró bőrmellényben érkezett, ráadásul úgy, hogy alatta nem viselt semmit, így melltartót sem.

A 29 éves kosaras ennél feltűnőbben nem is viselhette volna a ruhadarabot, hiszen alatta fedetlen volt és össze sem húzta magán. A Plumról készült fotók és videók bejárták a közösségi oldalakat, és a főszereplő sem titkolta el, hogy milyen ruhát vett fel, több képet és még egy lassított felvételt is közzétett magáról.

Lassított felvételen a nem mindennapi belépő:

Kelsey Plum az előző szezonban bajnoki címet nyert a Las Vegas Aces csapatával, ezen az estén kapták meg a bajnoki gyűrűket, de az amerikai pletykalapok szerint amolyan bosszú-otfitet villantott, hiszen nemrég vált el a férjétől, akivel mindössze egy évet volt házas. Az illető a New York Giants amerikaifocistája, Darren Waller.

Plum többször is írt és beszélt nyilvánosan a kapcsolatáról, valamint arról, hogy a holtszezon mennyire nehéz volt neki a válás miatt. „Tűzbe mentem ezért a férfiért” – írta korábban az Instagramon, majd azt nyilatkozta, erőt merít a történtekből, hiszen meg akarja védeni a csapattal a bajnoki címet.

Plum nem zuhant depresszióba a válását követően, hiszen az edzések mellett divatkampányokban is feltűnt más WNBA-sztárokkal egyetemben.