A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Neymar az argentinoknak szurkol

Németország-Brazília, foci-vb, vébé, Brazília 2014
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: Goalkeeper Julio Cesar (center) and David Luiz of Brazil (R) hold a Neymar jersey as they sing the National Anthem prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A brazilok sérült csillaga sajtótájékoztatón mondta el, hogy Argentínának fog szurkolni a vébédöntőben, de az argentin táborban nem mindenki örül Neymar támogatásának. 
Vágólapra másolva!

„Mindig mondtam, hogy azt szeretném, ha Argentína bejutna a döntőbe, mert arra számítottam, hogy Brazília jut be a másik ágról, de sajnos nem így történt – mondta Neymar a sajtónak. „Ettől függetlenül örülök, hogy nekik sikerült, és Argentínának fogok szurkolni a döntőben, mert két csapattársam is az ő válogatottjukat erősíti.”

A két nép viszonyát tekintve elég meglepő Neymartól, hogy nemcsak az argentinoknak fog szorítani a döntőben, de ezt nyilvánosságra is hozzá. Talán van köze a brazil sztár szimpátiájának a németek metszően kegyetlen bánásmódjához, ahogy az elődöntőben kivégezték a házigazdát.

Az már sokkal jellemzőbb, ahogy az argentin Maxi Rodriguez fogadta Neymar szavait. „Számomra tökéletesen közömbös, mit szeretne Neymar a világbajnoki döntőben. Csak az érdekel, mit gondolnak az emberek otthon, a kívülállók véleményére semmit nem adok – fortyant fel az argentin középpályás.

A sérült sztárt csapattársai sem felejtették el Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jamie Mcdonald

Neymar egyébként sem drukkolt Maxinak, hiszen hozzátette, nem országa legnagyobb riválisának, hanem egy jó barátjának szurkol. „Csaknem mindent megnyert már, és megérdemli, hogy világbajnoknak is mondhassa magát. Csapattársamnak és barátomnak tartom Messit, neki fogok szurkolni a döntőben.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!