A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Hetvenötezer dolláros számítógépes játékbajnokság

Vágólapra másolva!
Nem kevesebb, mint hetvenötezer dollár az összdíjazása annak a versenysorozatnak, melyet a Global Gaming League szervez. A 2K4 Online Season elnevezésű torna hét hónapon keresztül tart majd, és olyan játékokon keresztül bizonyíthatunk, mint a Counter-Strike, a Call of Duty vagy a Frozen Throne.
Vágólapra másolva!
A bajnokság oldalahttp://www.ggleague.com/

Ahogy egyre másra szerveződnek a számítógépes játékok köré szerveződő tornák, úgy lehet egyre több és több pénzzel hazatérni egy sikeresen teljesített bajnokságról. Az azonban igazán kiemelkedő, hogy egy versenysorozat részvevőit, pontosabban nyerteseit hetvenötezer dollárral, vagyis több mint 15 000 000 forinttal jutalmazzák! Igaz, hogy ez a rendkívül magas összjutalmazású bajnokság, a Global Gaming League 2K4 Online Seasonja hét hónapon keresztül tart, de ennek ellenére sosem ütötte ennyi pénzt a legügyesebb játékosok markát. A versenyen öt játék csapatoknak ad lehetőséget a megmérettetésre.
Egyéni indulóknak pedig hat különböző küzdelemsorozat zajlik majd. A tornára olyan programok kaptak "meghívást", mint a Warcraft III kiegészítője, a Frozen Throne, az Age of Mythology: Titans, a Counter-Strike, az Unreal Tournament 2004 vagy éppen a Wolfenstein: Enemy Territory.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!