Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Végre jön egy androidos mobil, amiért rajongani lehet

Vágólapra másolva!
Kiegészítők csavarozhatóak az ipari formatervű CMF Phone 1 hátuljára.
Vágólapra másolva!

Egy hónappal ezelőtt megkezdődött a CMF első okostelefonjának formális bejelentés előtti reklámkampánya, a Nothing mobilgyártó megfizethetőbb termékek készítésére kitalált almárkájáról van szó. A saját márkajelzésű készülékeivel a Nothing megmutatta, hogy igenis lehet esztétikailag újat mutatni az androidos mobilok piacán, a CMF pedig megismétli ugyanezt a mutatványt, de a saját esztétikai elképzeléseit és dizájnjegyeit használva.

cmf phone 1 nothing
A legújabb kedvcsináló képen három kiegészítőt leplezett le a telefonhoz a CMF
Fotó: CMF by Nothing / X

A gyártó most újabb képeket hozott nyilvánosságra július 8-án hivatalossá váló CMF Phone 1-ről amely alapján a készülék esztétikailag és funkcionálisan is hasznosítja az ipari formatervezési szemléletet. Az óriási érdekessége, hogy kiegészítők csavarozhatóak a hátuljára, nyakba akasztáshoz kitalált rögzítési pont, tovább asztali kitámasztó biztosan kapható lesz hozzá. A hátlapra rátett nagy tárgy rendeltetése nem világos, vagy vezeték nélküli töltést használó pótakku, vagy műanyag kártyák tartására kitalált pénztárcaszerűség lehet.

Az egy hónappal ezelőtti első kedvcsináló képen a nyakba akasztós rögzítési pont látszott, a többség azt tippelte, hogy egy fizikai tekerőről van szó, amivel talán a hangerőt lehet állítani. Ez tévesnek bizonyult, csak egy kiegészítőről van szó, és egyelőre nem világos, hogy gyári tartozék lesz-e.

cmf phone 1
A többség először fizikai tekerőnek hitte a CMF Phone 1 nyakba akasztára kitalált rögzítőpontját
Fotó: CMF by Nothing / X

A Nothing Phone 1 pletykált specifikációi: 6,7”-es AMOLED érintőkijelző, kijelzőbe fúrt stílusú és 16 MP-es előlapi kamera, 50 MP-es fő hátlapi kamera, MediaTek Dimensity 7300 rendszerlapka, 8 GB RAM, legalább 128 GB háttértár, 5000 mAh-es akku.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről