17 év börtönt kapott a nőgyűlölő pedofil

bántalmazás, gyilkosság
A kép illuszráció!
Vágólapra másolva!
Népszerű youtubernek adta ki magát. Élőben más pedofiloknak is közvetítette a lányok kihasználását.
Vágólapra másolva!

Jogerősen 17 év börtönbüntetést kapott az ausztrál Muhammad Zain Ul Abideen Rasheed, a helyi rendőrség szerint minden idők egyik legnagyobb és leggyomorforgatóbb szexuális zsarolási ügyében. A 29 éves férfi magát egy népszerű youtubernek kiadva fiatal lányokkal ismerkedett az interneten, a bizalmukba férkőzést követően a szexuális fantáziáival zaklatta őket, majd meghamisított chatelésekkel zsarolni kezdte őket.

A zsarolás során azzal fenyegette az áldozatait, hogy elküldi a barátaiknak a meghamisított chateléseket, meztelen képeket és szexuális tartalmú videókat követelt tőlük, időnként más gyerekek vagy háziállatok bevonásával. A bűnöző több esetben élő közvetítésben kényszerítette szexuális cselekményre az áldozatokat, a közvetítést pedig más pedofilokkal is megosztotta, az egyik esetben 98 személy is nézte azt. Az áldozatait életre szóló trauma érte, és az sem érdekelte a bűnözőt, ha azok önbántalmazásos képeket küldözgetve könyörögtek neki az irgalomért.

A rendőrség szerint a pedofil nem pusztán kihasználta az áldozatait, de kimondottan meg akarta őket alázni. Olyan fórumokon is aktív volt, amelyeknek a tagjai a nőket alacsonyabb rendűnek, szexuális vágyak kielégítésére szolgáló tárgyaknak tartja.

A beteges pedofil a floridai rendőrség jóvoltából 2020-ban került az ausztrál rendőrség látókörébe, a nyomozás alapján húsz országban 286 áldozatot szedett, legalább 180 tizenhat év alatt lányt próbált becserkészni. Összesen 665 kihágást vagy bűncselekményt azonosítottak a rendőrök, végül 119 vádpontban vallotta bűnösnek magát és 17 év börtönbüntetést kapott. Legkorábban 2033-ban kerülhet feltételesen szabadlábra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!