Megszünteti a Katalin bírónőt a TV2

Vágólapra másolva!
Liptai Claudia ősszel indult show-ja után a kereskedelmi csatorna az ugyancsak néhány hónapja kezdett bírósági sorozatot is leveszi a képernyőről.
Vágólapra másolva!
Forrás: TV2
Katalin bírónő

Véget ér március elején a TV2 Katalin bírónő című jogi show-ja, amelynek hónapok óta rosszul alakult a nézettsége. A kereskedelmi csatorna bírósági show-ját rendre sokkal kevesebben választották, mint az RTL Klubon sugárzott Móniká-t.

A két műsor délutánonként vívott versenyének legutóbbi fordulójában, február 3-án, kedden az RTL Klub fél hatkor kezdődő produkcióját 1 millió 840 ezren, konkurensét pedig 1 millió 70 ezren választották.

A kereskedelmi tévék 18-49 év közötti célközönsége körében még nagyobb volt a különbség, ebből a rétegből 800 ezren nézték a Móniká-t és feleannyian sem, mindössze 330 ezren a Katalin bírónő-t. A két program nézettsége a korábbi napokban is hasonló volt, így a TV2 nem vállalta a jogi show folytatását.

"A TV2 bevállalta, hogy kipróbál egy új műfajt, ami azonban nem vonzott elég nézőt, így a Katalin bírónő egyelőre lekerül a képernyőről, a helyére pedig az eddig is magas nézettséget produkáló A betolakodó című mexikói szappanoperát tesszük" - közölték a kereskedelmi csatorna sajtóosztályán, ahol azt is elmondták, hogy a későbbre tolt latin-amerikai szériát a Beverly Hills című amerikai sorozat váltja a kora délutáni időpontban.

A TV2 legutóbb a Folytassa Claudia című kabaréjét vette le műsorról, miután Liptai Claudia újabb show-ja sem hozta az elvárt nézettséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!