Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Újabb, meglepő részletek derültek ki Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolatáról

Balogh Edina, Szabó Simon
Vágólapra másolva!
Balogh Edina és Szabó Simon még tavaly, a Farm VIP forgatásán ismerkedtek meg, majd később bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Mind a ketten elváltak, és habár nem ragaszkodnak az esküvőhöz, ki sem zárták ennek a lehetőségét. A pár kapcsolatáról most újabb részletek derültek ki.
Vágólapra másolva!

Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP forgatása alatt kerültek közelebb egymáshoz, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól. Bár egy ideig bújkáltak a nyilvánosság elől, nem mutattak közös fotókat, egyre többször osztanak meg romantikus pillanatokat a közösségi oldalaikon.

Mindketten elváltak, és két gyerek szülei, ezért a közös gyerekvállalást már kizárták a kapcsolatukból, de az esküvőhöz sem ragaszkodnak. Azonban azt elárulták, hogy már össze is kötöztek, új otthonuk Budapest közelében, egy kertvárosi részen található, ugyanakkor a fővárosban is van egy lakásuk.

Egyből beleszerettünk, nem volt kérdés. Egyszerűen imádom, hogy Simon tud főzni.

 Annyira jó, amikor együtt sütünk-főzünk, közben a gyerekek szaladgálnak körülöttünk. 

Simont a gyerekei miatt nagyon köti a belváros, ők ott járnak iskolába, különórára, edzésekre, nehéz lenne innen hozni-vinni őket. Plusz nagyon fontos neki is az az idő, amit hárman töltenek együtt" - mesélt a részletekről Balogh Edina.

Hozzátette, hogy gyerekeik jól kijönnek egymással, nyáron pedig egy közös nyaralást is terveznek. Előtte azonban kettesben utaznak el Olaszországba, ahol romantikázni fognak, és megünneplik az évfordulójukat is.

 "Nem foglaltunk szállást, spontánok leszünk. Ha pedig nem találunk, elég nagy az autó, elalszunk abban is" - magyarázta a Story magazinnak.

Nyitottak az esküvőre

Balogh Edina és Szabó Simon bár nem ragaszkodnak hozzá, de az esküvőre is nyitottak.

Mi már összeházasodtunk a farmon.

De tényleg, van egy ugyanolyan karkötőnk, amit még ott kötöttünk föl, és azóta nem vettük le. Ez nekünk nagyon sokat jelent, nyolc hónapja rajtunk van. Komolyra fordítva a szót, én szeretem elkötelezni magam, és szeretem, ha elköteleződnek mellettem, ehhez viszont idő kell. 

Nem zárkózom el semmitől, szívesen elvenném Edinát, ha úgy alakul

 - mesélte még korábban Szabó Simon. 

"Annyira szoros és mély a kapcsolatunk, a bizalmunk, hogy nem érezzük se a baba, se a papír fontosságát.

Egyáltalán nem tartok igényt a házasságra, de Simonnak biztosan nem mondanék nemet.

De ha lenne is esküvő, az nagyon más lenne, mint az első, ami ország-világ előtt zajlott. Azt se bánnám, ha Simonnal csak ketten lennénk" – tette hozzá Balogh Edina.

 

 

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről