A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Megszólalt a visszavonulásáról Korda György - videó

Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári balatoni nagykoncertet adtak, előtte a visszavonulásuk is szóba került.
Vágólapra másolva!

Korda György már 85 éves, amit a feleségével, Balázs Klárival közös turnéval ünnepel: májusban a Papp László Sportarénában adtak nagykoncertet, legutóbb pedig Siófokon, a Balaton partján léptek fel, szintén rengeteg ember előtt.

A koncerten a TV2 stábja is jelen volt, sőt Kordáék öltözőjébe is bejutottak, ahol a házaspár főleg a Balatonhoz kötődő emlékeiről mesélt, hiszen annak idején ott jöttek össze. "Itt csábított el igazán... Itt szerettünk egymásba, és itt volt az első szerelmes éjszakánk" – nyilatkozta a Tények Pluszban Balázs Klári, aki eredetileg egy másik lánnyal énekelt duettet, illetve a háttéréneket biztosította Korda György akkori fellépésén.

A TV2 műsorában a visszavonulásukról szóló pletykára is reagáltak, nézze meg, hogy mit válaszoltak!

A Tények Plusz riportja Korda György és Balázs Klári balatoni nagykoncertjéről:

Mint a videó végéből kiderült, Kordáék egyáltalán nem tervezik a visszavonulásukat, bár tény, hogy igyekeznek visszavenni a tempóból: míg tavalyelőtt 110, tavaly pedig 75 koncertjet vállaltak, addig idén már csak 40-et.

A titkos helyük is a Balatonnál volt

Korda György és Balázs Klári a Balatonhoz fűződő viszonyukról már korábban is meséltek a Duna TV nyári műsorában, a Nyár 24-ben, akkor az is kiderült, hogy hol volt a titkos helyük

"Az egyik balatoni településen volt egy fasírtozó, ami Gyuri kedvenc helye volt. Rengetegszer ebédeltünk ott, mert olyan isteni húsgolyókat sütöttek ott, hogy egyszerűen nem lehetett kihagyni. A fellépések miatt sokszor ettünk különféle éttermekben vagy tóparti bódékban az északi és a déli parton is, és a tipikus strandételek, mint a lángos, a hekk vagy a palacsinta máig nagy kedvenceim” – osztotta meg az emlékeit Balázs Klári.

1980 nyarán jöttek össze a Balatonnál Korda Györggyel, akivel azóta is együtt vannak, sőt fél óránál tovább alig hagyják magára a másikat: "Ha valahova elmegy fél óránál tovább, azonnal telefonálok neki, hogy merre van. A színpadról nem engedem le: megmondtam a zenei szerkesztőknek, hogy ragaszkodom hozzá, hogy minden dalban legyen ott. Annyira beleveszem mindenbe, hogy a Reptért is közösen adjuk elő. Nekem egy biztonságérzetet ad az életben és a színpadon, ha velem van Klári" – mondta korábban Korda György.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!