A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Külseje miatt támadták Zimány Lindát - itt a válasza

Vágólapra másolva!
Zimány Linda válaszolt egy hozzászólónak, aki arra volt kíváncsi, hogy Photoshop nélkül is szép-e a modell.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda rengeteg bikinis fotója után egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban arról is közzétett egy képernyőképet, hogy mit válaszolt egy kommentelőnek, aki a külsejét támadta.

"Photoshop nélkül is szép vagy? Egyszer megnézhetünk? Csak érdeklődöm, semmi rosszindulat nincs bennem!!!" – írta valaki, mire Zimány Linda így válaszolt: 

Nem, sajnos nagyon csúnya. Gyermekkoromban is photoshopolni kellett a szüleimnek mindig.

Nem merem úgy megmutatni magam. Még a tévéinterjúkban is photoshopolnak pixelenként napokig, hogy képernyőre merjenek tenni. De attól még azt mondják, hogy szerethető vagyok emberileg és értékes" – írta némi iróniával.

Egész nyáron bikiniben volt

Zimány Linda persze rengeteg pozitív kommentet is kapott mostanában az említett bikinis fotói miatt, amelyek jó része egy luxusnyaraláson készült a francia riviérán, Saint-Tropez-ban. 

Mint írtuk, az influenszer az Instagram-posztjai alapján szerint főleg tengerparti éttermekben múlatta az időt, de más bejegyzéseiből az is kiderült, hogy melyik hotelben szállhatott meg elképesztő luxuskörülmények között. "Ezért nem válaszoltam (a telefonokra)" – írta például egy lapozható posztjához, amelynek fotóin a Muse Hotelben látható. 

Zimány Linda
Zimány Linda a Muse Hotel medencéjénél
Fotó: Instagram/Zimány Linda / Instagram/Zimány Linda

Az ötcsillagos luxusszállodában az egyik legnépszerűbb szállásfoglaló oldalon egy augusztusi éjszakára 452 ezer forint az alapár, ebben az esetben a kétszemélyes lakosztályhoz egy merülőmedence is tartozik. A medence mellé már saját terasz is jár egy másik szobatípushoz, a 80 négyzetméteres lakosztályhoz, annak ára azonban már 980 ezer forint egy éjszakára – vagyis Zimány Linda akár közel egymillió forintot is fizethet egyetlen éjszakáért.

Pár hónapja kapták el a zaklatóját

Zimány Linda korábban annak örülhetett, hogy Németországban elfogták, majd hazaszállították H. Csabát, aki korábban őt is zaklatta és életveszélyesen megfenyegette, de más bűncselekményekkel is gyanúsítják. A modell az elfogásról szintén beszámolt az Instagramon: "Egy zaklatóval kevesebb. Köszönöm! Szép munka!" – írta akkori bejegyzéséhez.

"Már az is megnyugvást adott, amikor korábban kiderült, hogy az illető külföldön tartózkodik, de annak különösen örülök, hogy a férfi már nincs szabadlábon. Azért jelentettem fel, mert jócskán túlment egy határon: olyan üzeneteket küldött, amikben arról írt, hogy darabokra töri a csontjaimat, mindezt felveszi videóra és kirakja az internetre, hogy mindenki lássa, ahogy visítok. Azt is mondta, hullazsákba kerülnek majd a szüleim és én is, mert minden magyar celeb ezt érdemli... Martin királynak hívta magát, elmondása szerint az volt a célja, hogy »rendet rakjon az országban«. Nem kívánom senkinek mindazt, amin keresztülmentem, tényleg olyan volt, mint a legrosszabb horrorfilm" – nyilatkozta az eset kapcsán Zimány Linda.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!