Botrányba fulladt a Zámbó Jimmy emlékkoncert

Zámbó Jimmy
Fotó: MTI/Földi Imre
Vágólapra másolva!
A zenészlegenda öröksége után még mindig hatalmas az érdeklődés, testvére, Árpi is gyakran énekli dalait. A legutóbb adott koncert után azonban felháborodtak Jimmy rajongói.
Vágólapra másolva!

A Zámbó család körül az elmúlt években nem volt minden a legcsendesebb, és a minap a Facebookra kikerült videó újra felkorbácsolta a kedélyeket, igazi véleményzápor zúdult rá a rajongóktól, amiben Zámbó Árpi produkcióját savazzák a netezők - írta a Bors. 

Emlékkoncert, de milyen? 

A Boglári Szüreti Fesztivál osztott meg egy videót saját Facebook-oldalán, amelyen Zámbó Árpi énekli a Kiráy dalait, a Zámbó Jimmy emlékkoncerten. A zene mellett a kivetítőn a legendás énekesről vetítettek régi, nagy koncert jeleneteket, mindenki kedvenc nótája elhangzott legalább egyszer, azonban 

Árpi produkciója az internet népét alaposan megosztotta. 

Rengetegen látták a videót és több, mint hétezer lájk van rajta, viszont a kommentelők nem érezték azt, hogy a koncert színvonala megfelel az egyik legsikeresebb magyar énekes emlékének. A kommentelők közül többen úgy vélik, nem ez a helyes útja, hogy megemlékezzenek a legendáról, sőt egyenesen méltatlan Jimmy emlékéhez. 

Sokak szerint abban nincs semmi megemlékezés, ha Árpi félplayback-ben énekli a számokat.

– Még a háttérbe vetített videóval sem sikerült szinkronba hozni a dolgokat. Azt hiszik néhányan, hogy az emberek hülyék és bármit bevesznek… Ez már szégyen, amit művelnek az emlékével - írja egy kommentelő, és sokan mások is hasonló véleményt fogalmaztak meg.

– Sajnos azt kell írjam erre, hogy ez a család Jimmy halálából hasznot húz még ilyen hosszú távlatban is – szögezte le véleményét egy hozzászóló, míg sokan egyenesen kikeltek magukból.

– Élősködtök Jimmy nevén! - jegyezte meg másvalaki.

A sok felháborodott reakció miatt, a fesztivál rendezői is már válaszra kényszerültek: "Minden korosztályra gondoltunk és ezt kérjük tiszteletben tartani. Nincs helye a mocskolódásnak és a káromkodásnak" - reagáltak a kritikára. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!