Lisa Kudrow 61 évesen is döbbenetesen jól néz ki

Vágólapra másolva!
A sztár folyamatosan jelen van a mozikban és a streaming platformokon is. Lisa Kudrow azonban továbbra is a Jóbarátok jogdíjaiból tartja el magát.
Vágólapra másolva!

Senki se gondolná, hogy 61 éves a Jóbarátok Pheobe-je. Lisa Kudrow kolléganőivel, Jennifer Anistonnal és Courtney Coxszal szemben kevésbé volt szerencsés: bár folyamatosan akadnak megkeresései Hollywoodban, de közel sem annyira hangzatosak, mint Jennek vagy Courtney-nak. Kudrow komikai énje azonban 60 felett sem kopott, és elnézve a legfrissebb képeit elmondható: bár botoxra biztos beugrott, de az arca nem lett annyira merev, mint Anistoné és nem indulhat a Joker-versenyen, mint Cox. 

Lisa Kudrow, STARZ Shining Vale Premiere
Lisa Kudrow 60 felett is jól tartja magát
Fotó: Faye Sadou / Faye Sadou/MediaPunch/FULLSHOT

Mit csinál Lisa Kudrow? 

A színésznő az utóbbi években hangzatos mellékszerepekben és szinkronmunkákban talált leginkább magára. Olyan animációk eredetijében hallhattuk a hangját, mint a Bébi úr és annak folytatása, miközben a tévében olyan sikerszériákban vállat vendégszerepet, mint a Grace és Frankie vagy A megtörhetetlen Kimmy Schmidt a Netflixen. Lisa Kudrow folyamatosan jelen van, de több film, amelyekben szerepet vállalt – Csekély esély, Mint egy főnök – sajnos mind a kritikusok, mind a nézők előtt lebőgtek. 

image

Visszatérhet Lisa Kudrow? 

Úgy tűnik igen, legalábbis legújabb sorozata az Időbanditák hatalmas siker az Apple Tv+-on. A 11 éves történelem mániás Kevin és egy csapat tolvaj fantasztikus kalandjai egyszerre izgalmas, illetve vicces a gyerekek és felnőttek számára is. Kudrow a kissé flúgos kinézetű Penelope szerepében lubickol. Arról még nincsenek hírek, hogy kap-e a 10 részes széria egy második évadot, de mindenesetre Kudrow végre egy méltó szerepet kapott. Anyagi gondjai biztos nincsenek a sztárnak, a hírek szerint a Jóbarátok jogdíjai évente több millió dollárnyi bevételt hoznak a szereplőknek, de úgy tűnik, Kudrow szeretne még egy hangzatos sikert. Ahogy a fent említett Jennifer Anistonnak ott a The Morning Show, Cox-nak a Sikoly sorozat, addig Kudrow számára lehet az Időbanditák lesz a nagy visszatérés?

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!