Borzalmas élményeiről beszélt L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
A rapper és kedvese, Dárdai Blanka később csatlakoztak az Ázsia Expressz csapatához, kalandjuk pedig nem volt zökkenőmentes. L.L. Junior úgy érzi, hogy soha többé nem szerepelne a műsorban, aminek az okát is kifejtette.
Vágólapra másolva!

A TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzte műsorára az Ázsia Expresszt Ördög Nóra műsorvezetésével. A szeptember 1-én indult szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanban forgott. Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi versenynek az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende, valamint L.L. Junior és Dárdai Blanka.  

L.L. Junior és Dárdai Blanka együtt vágott neki az Ázsia Expressznek
L.L. Junior és Dárdai Blanka együtt vágott neki az Ázsia Expressznek
Fotó: TV2

L.L. Junior borzalmas élményként tekint a műsorra

Utóbbi páros egy drámai végjátékot követően csatlakozott a csapathoz, a többiek pedig egyáltalán nem örültek az új versenyzőknek. A kaland reality-t még tavasszal forgatták, a rapper pedig azóta már itthon van. A forgatáson több emberrel, köztük párjával, Dárdai Blankával is összeveszett, így a műsor egyáltalán nem hagyott benne szép emlékeket. 

"Most visszatekintve, soha nem csinálnám újra!" - kezdte Junior.

Borzalmas élmény volt.

Életem legnehezebb, leginkább embert próbálóbb és legdagadtabb időszaka volt az Ázsia, és értelemszerűen egyikből sem szeretnék kérni. A feladatok nehezek voltak, Blankával pedig nagyon nem stimmeltünk… egy percét sem szerettem az egésznek" - osztotta meg érzéseit a Borsnak. 

Sokat veszekedtek Dárdai Blankával

Szörnyen megalázta fiatal barátnőjét L.L.Junior az Ázsia Expresszben. A rapper beteg állatnak nevezte a lányt, és magából kikelve, féltékenységgel vádolta.

"Befejezted! Ezt most mindenki látja, hallja. 

Jó, én befejeztem veled, gyere, menjünk le!"

 – szólt oda hangosan L.L. Junior Dárdainak, aki szerinte féltékenységből akart szétválni Béreséktől. 

Újra egy párt alkothatnak

Ugyan L.L. Junior és kedvese már annyiszor szakítottak, majd újra összejöttek, hogy megszámolni sem lehet, azt pletykálják, hogy ismét egy párt alkotnak.  A rapperről és az énekesnőről ugyanis nyilvánosságra került egy fotó, ahol Dárdai Blanka a színfalak mögül nézte szerelmét, amikor koncertet adott szeptember 21-én a budapesti Akváriumban.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!