Hatalmas melleit markolássza Madonna lánya - képek

Madonna lánya, Lourdes Leon
Madonna lánya, Lourdes Leon
Vágólapra másolva!
A 27 éves Lourdes Leon nem szégyenlős. Madonna lánya újabb képeket mutatott magától.
Vágólapra másolva!

Lourdes Leon, Madonna lánya 2010 óta van a divatszakmában, akkor alapította anyjával, a 80-as évek óta világsztárnak számító anyjával a Material Girl című ruhamárkát, amelyet elsősorban tinédzsereknek szántak. Később dolgozott Stella McCartney-val, és részt vett számos reklámkampányban (Calvin Klein, Tom Ford, Burberry, Savage X Fenty, Gypsy Sport, Dion Lee, többek között).

Madonna lánya, Lourdes Leon
Madonna lánya, Lourdes Leon  
Fotó: Instagram 

Madonna lánya énekel is

Növekvő népszerűségét kihasználva 2023-ban a Coca-Cola arca is volt. 2022 óta popsztárként is jegyzik, noha meg sem közelíti anya sikereit (azt persze másnak sem könnyű, ő legalább 400 millió lemezt adott el eddig). Lourdes Leon az 1990-es évek végének és a 2000-es évek elejének különböző brit előadóit nevezte meg, amikor a zenei hatásokról kérdezték: PJ Harvey-t, a Massive Attacket és Amy Winehouse-t említette.

Madonna lánya, Lourdes Leon
Madonna lánya, Lourdes Leon  
Fotó: Instagram 

Madonna zenéjéről és hatásáról így vélekedett: „Az anyám zenéjével kapcsolatos véleményem nagyon megváltozott, ahogy idősebb lettem, mert egyre inkább felismerem, hogy ez a nő milyen befolyásos és csodálatos, és hogy mennyi erőt tud adni más nők számára”. Elmondta továbbá, hogy Madonnától merített inspirációt, amikor a divatszakmában építette karrierjét, az ő tanácsait megfogadta: „Nem a pénzről, az arcodról vagy arról szól, hogy mennyire nézel ki dögösen. Hanem arról, hogy mit hozol a világba, és mit hagysz magad után" – elmélkedett.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!