A gépen esett össze és meghalt egy légiutas-kísérő

Vágólapra másolva!
Az 57 éves légiutas-kísérő, Gabriella Cario a Reggio Calabria repülőtérről Rómába tartó gépen dolgozott. Már a repülőtéren, a kapuknál rosszul volt, de nem szólt senkinek. Amikor felszállt a gépre, az utasok előtt összeesett, nem sokkal később pedig meghalt.
Vágólapra másolva!

A nő az ITA légitársaságnál dolgozott. A Reggio Calabria repülőtérről indultak volna el Rómába, amikor a háromgyerekes anyuka már a beszállókapuknál rosszul lett. 

Azért nem kért orvosi segítséget, mert mindenképpen haza akart érni a családjához. 

Ahogy felszállt a gépre, rosszabbodott az állapota, majd az utasok előtt összeesett. Ezek után az összes utast leszállították a gépről, miközben a mentők a helyszínre siettek. 

A nő életét azonban már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a nő halálát, még csak hirtelen rosszullétet emlegetnek – írja a Daily Mail. Gabriella Cariót a szülővárosában temetik el. 

Ahogy korábban megírtuk, egy bepánikolt utas fojtogatja a légiutas-kísérőt, miközben azt kiabálta, hogy ez a repülőgép le fog zuhanni.

2023 év elején történt, hogy Estes Carter Thompson légiutas-kísérő titokban felvételt készített a 9 éves Mary Doe-ról, miközben az a repülőgép mosdójában tartózkodott. Az American Airlines először a gyereket hibáztatta az eset miatt, szerdán azonban visszavonták a korábbi kijelentésüket. Az American Airlines visszalép azon bejelentésétől, amelyben azt mondták, a 9 éves lány tehet arról, hogy levideózták a mosdóban. FBI-ügynökök csaknem egy évvel a 2023. januári állítólagos incidens után kopogtattak be a 9 éves kislány családjának házába, hogy értesítsék a szülőket arról, találtak egy, a gyerekükről készült videót egy volt légiutas-kísérő telefonján. A férfi jelenleg őrizetben van.

Néhány éve egy orvos megerőszakolt egy műtőasztalon fekvő, császármetszésre váró terhes nőt egy Rio de Janeiro-i kórházban. A megdöbbentő esetre kollégái figyeltek fel, akik már az elején gyanakodtak, ezért rejtett kamerával követték nyomon Giovanni Quintella Bezerra aneszteziológus munkáját. Ugyanígy bukott le egy börtönőr, aki egy rabbal szexelt.

Nemrég írtunk arról a veszprémi férfiről, aki apartmant adott ki rendszeresen, a szobákba rejtett kamerákat szerelt. Ezekkel felvételeket készített a vendégeiről, gyakran erotikusakat.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!