A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Musicalest Képzelt riport-bemutató helyett

Vágólapra másolva!
Sorozatos megbetegedések miatt elmaradt a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darab bemutatója a Ruttkai Éva Színházban. A közönség azonban nem maradt előadás nélkül, hiszen az alkotók egy rögtönzött musicalestet kínáltak fel azoknak a nézőknek, akik nem váltották vissza a jegyüket.
Vágólapra másolva!

Az eredeti tervek szerint január 27-én mutatták volna be a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabot a Ruttkai Éva Színházban. A premierre érkező közönséget azonban azzal a szomorú hírrel fogadta a színház vezetősége, hogy a sorozatos megbetegedések miatt elmarad a bemutató.

A csalódott nézők visszaválthattak jegyüket, illetve megtekinthették azt a rögtönzött musicalestet, amelyet a darab egészséges szereplői adtak elő. A darabban az egyik főszerepet alakító Nagy Feró betegen is részt vett a sajátos műsorban, a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás című nótát adta elő a nagyérdeműnek.

Kovács Róbert, a darab rendezője az [origo]-nak elmondta, hogy sajnálja a történteket, és reményei szerint a február 5-i előadáson már a teljes darabot élvezheti a közönség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!