Mulder és Scully csókja<br/>

Vágólapra másolva!
Végre megtörténik az, amit annyi éve várnak az X-akták kedvelői: Mulder és Scully megcsókolják egymást. A két ügynök az évezred utolsó éjszakáján enged mindezidáig elfojtott vágyainak.
Vágólapra másolva!

Az évtized talán legnagyobb várakozással övezett filmjelenetének egyelőre csupán az amerikai nézők lehetnek szemtanúi, az ominózus csók ugyanis a sorozat jelenleg futó szériájának november 28-i epizódjában csattan majd el. Mulder és Scully romantikus közeledésének értékét némileg csökkenti az a tény, hogy a történet 1999. szilveszterén, vagyis az évezred utolsó éjszakáján játszódik, amikor az emberek hajlamosak arra, hogy vadidegeneknek csókot adjanak.

Az X-akták látszólag érzelemmentes nyomozóinak szája néhányszor ugyan már ezelőtt is összetapadt, ezek azonban paranormális körülményeik miatt nem számítanak: egy alkalommal a Mulder alakját felvevő lény csalt csókot a mit sem sejtő Scully ajkára, máskor pedig egy Scully-alakmás követte el ugyanezt. A sorozat filmváltozatában már majdnem elcsattant az első valódi csók, de Scully-t a döntő pillanat előtt harcképtelenné tette egy méh idegen vírussal fertőző csípése.

Most, hogy a várva-várt normális csók híre kitudódott, az "X-aktakukacok", vagyis a sorozat rajongói természetesen már azt találgatják, hogy mi történik utána. A megoldás egyelőre odaát van.

Ajánló:

Életrajt, képek, extrák

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről