Noel Gallagher besokallt<br/>

Vágólapra másolva!
Az Oasis világkörüli turnéi soha sem voltak botrányoktól és problémáktól mentesek, így az is többször előfordult már, hogy a zenekart uraló Gallagher-fivérek valamelyike menet közben faképnél hagyta a társait. Ezúttal Noel szállt ki, de lehet, hogy végleg - az Oasisnál semmi sem biztos.
Vágólapra másolva!

Noel Gallagher, az Oasis dalszerző-gitárosa május 23-án bejelentette, hogy a továbbiakban nem vesz részt a zenekar világkörüli turnéján. A hírt az Oasis hivatalos honlapján is megerősítették. Noel hirtelen távozása miatt a spanyolországi és franciaországi fellépéseit lemondta a zenekar, de azt ígérik, hogy május 30-ától minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Már pótgitárost is találtak Matt Deighton személyében, a tervek szerint ő játssza majd végig a turnét, így valószínűleg az idei Szigetre is a "csonka-új" felállás érkezik augusztus 8-án (az Oasisban nem sokkal az új album megjelenése előtt történt csere a basszus- és ritmusgitárosi poszton).

A drasztikus lépésre Noel állítólag azért szánta el magát, mert torkig van a turnézással, illetve alkoholista öccse, az énekes Liam balhéival. Most aztán az ifjabbik Gallagher végre átveheti a zenekar irányítását, ami sokak szerint megpecsételi a szebb napokat látott brit zenekar jövőjét - persze csak akkor, ha Noel időközben nem gondolja meg magát.

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről