A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Patsy és Liam egyelőre nem válnak<br/>

Vágólapra másolva!
Az Oasis énekese, Liam Gallagher és felesége, Patsy Kensit színésznő három éves házassága múlt héten végérvényesen zátonyra futott, a házaspár azonban egyelőre nem akar válni. Patsy már elköltözött otthonról, Liam pedig a zenekarával turnézik, mintha mi sem történt volna.
Vágólapra másolva!

Vajon fogják egymás kezét?

Annak ellenére, hogy viszonyuk végérvényesen elmérgesedett, Patsy és Liam egyelőre nem válnak; valószínűleg azért, mert előbb tisztázni akarják az anyagiakat. Egy londoni válóperes ügyvéd véleményes szerint nagy vita nem várható, Liamnek ugyanis annyi pénze van, hogy ha Patsy annak csak a 10%-ára tart igényt, akkor is "úgy élhet, mint egy hercegnő". Az ifjabbik Gallaghernek közös gyermekükről, a most 10 hónapos Lennonról is gondoskodni kell, de ez az, amire biztosan nem fogja sajnálni a pénzét, hiszen imádja a fiát.

A szakítás mindkettejük számára nagy megkönnyebbülést jelentett, amit az mutat a legjobban, hogy milyen gyorsan visszazökkentek a házasságuk előtti kerékvágásba. Patsy, aki London előkelő Kensington negyedében talált új otthont a maga, Lennon, és az előző házasságából született James számára, máris "befiúzott", legalábbis többször lencsevégre kapták Jamie Foreman színész társaságában. Liam pedig turnézik tovább az Oasisszal, és lázasan készül az új lemezre, ami - ebben biztosak lehetünk - lesz, még akkor is, ha jelenleg nincs beszélő viszonyban bátyjával, Noellel.

Liam egyébként maga is elismerte, hogy túl fiatalon ugrott bele a házasságba, hozzátéve, hogy talán soha nem is lesz képes az ezzel járó kötöttségeket elviselni. Ezt senki nem várja el tőle, elvégre - ahogy az egyik Oasis-dalban énekli - ő egy rock'n'roll sztár.

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!