Claudia Schiffer is öregszik<br/>

Vágólapra másolva!
Claudia Schiffer augusztus 25-én ünnepelte 30. születésnapját. A német szupermodellt egyáltalán nem zavarja, hogy túl van a második X-en, csak az, hogy a férfiak még mindig nem merik megszólítani.
Vágólapra másolva!

Schiffer, akit 17 évesen fedezett fel Michel Levaton (a Metropolitan modellügynökség igazgatója) egy düsseldorfi diszkóban táncolva, nem bánja, hogy búcsút kell mondania húszas éveinek. "Egyáltalán nem zavar," - mondja - "sőt, örülök neki, hogy nem vagyok már félénk 21 éves , hiszen akkoriban szörnyű gyámoltalannak éreztem magam". Claudia, aki az elmúlt 13 év alatt körülbelül 550 magazin címlapján szerepelt, nem egyszerűen csak befutott, hanem a modern Németország szimbólumává vált. Bár Schiffer, aki egyébként egy neves düsseldorfi jogász lánya, az év nagy részét nem otthon, hanem Monacóban, New Yorkban, Párizsban és Mallorcán tölti, azért Németországban is kamatoztatja hírnevét. Segített például az országnak megnyerni a 2006-os foci VB rendezésének jogát olyan sztárokhoz csatlakozva, mint Boris Becker és a német focilegenda, Franz Beckenbauer.

Becslések szerint Claudia a modellkedéssel napi 100 ezer márkát keres. Talán ez az egyik ok, ami "elriasztja" a férfiakat a közeléből. A modell jelenleg a brit galériatulajdonos Tim Jeffriesszel jár (miután hatéves kapcsolata az illuzionista David Copperfielddel megszakadt), és mint mondja, nem sok férfival találkozik. "Azt hiszem, félnek közeledni hozzám, vagy pedig azt gondolják, hogy egy másik bolygóról jövök. Mindig szabadon hagyom a mellettem levő széket, de inkább jó messze ülnek le."

Születésnapja kapcsán azt nyilatkozta, hogy olyan sokat és olyan keményen dolgozott a Schiffer-képen, hogy már nem jelent semmit, mennyi idős. "Az egyetlen célom az," - mondja - "hogy sikeres maradjak. És mindegy, hogy harminc éves vagyok, vagy idősebb." Mindemellett hangot adott annak, mennyire elege van azokból a pletykákból, hogy ő és David Copperfield csak látszatkapcsolatot tartottak fenn. "El tudja valaki képzelni azt, hogy eltöltöttem hat évet férfi és szex nélkül?"

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!