A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A 20th Century Fox filmstúdió tárgyalásokat folytat Chris Carterrel, az X-akták tévésorozat kiötlőjével egy újabb Muldert és Scullyt szerepeltető mozifilmről.
Vágólapra másolva!

Az 1993 óta futó, kultikus tévésorozat eddig egy mozifilmet fialt: 1998-ban A jövő a tét mintegy összefoglalta a széria előző öt évét a Föld kolonizációjára irányuló, idegen lények által szőtt összeesküvés felgöngyölítésén keresztül.

A Fox most elérkezettnek látja az időt egy újabb X-akták mozifilmre. A stúdió ugyanazt az alkotógárdát szeretné: forgatókönyvnek a sorozat szellemi atyját, Chris Cartert, valamint Frank Spotnitzot, rendezőnek Rob Bowmant, Muldernek David Duchovnyt, Scullynak Gillian Andersont.

Duchovny már nem szerepel a sorozatban és Anderson is elhatározta, hogy a mostani szezon után kiszáll, ennek ellenére a mozifilmre mindketten hajlanak - állítja a Variety.

Ha sikerül megállapodni, Carter és Spotnitz néhány hónapon belül hozzákezd a forgatókönyv megírásához. A Variety című szaklap szerint ezúttal egy önmagában megálló, a sorozattól függetlenül is követhető történetet képzelt el a Fox. Ha a projekt zöld utat kap, a forgatás 2002 végén elkezdődhet.

Az X-akták még mindig a legnézettebb tévéműsorok egyike az USA-ban, jelenleg a második legnépszerűbb tévédráma a 18-49 évesek körében. A sorozat kilencedik szezonja november 11-én indul.

Ajánlat:

X-akták a hálón

Korábban:

Scully otthagyja az X-Aktákat

A T-1000-es lép Mulder helyébe

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!