A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bee a Bestia<BR/>

Vágólapra másolva!
Ígéretes évszakban járunk. Szóvirágokba borulnak az újságok címoldalai, s a leleményes kiskertekben gyökeret ereszt a frissen kiültetett paradicsom. Vakít a fény, immár minden kiderült, s hamarosan napvilágot látnak a földkerekség legtitokzatosabb ügyei, a rafinált dekoltázsok, libegő, leheletnyi szoknyák, a női gardrób sokat sejtető, ám mégis mindent takaró közéleti kellékei.
Vágólapra másolva!

Fotó: PLAYBOYBizony uraim, a finisbe ért a tavasz! Ideje ráhangolódni a zenére, melynek kábulatában a művelt férfi kiteszi a tetszési indexet, majd a felé a női trupp felé fordul, melytől a legtartalmasabb szabadidős programot reméli. Meglehet, nem vagyunk egyformák. Van, aki a szőkét preferálja, van, aki a feketét, habbal, kevés cukorral. Van, aki a szólókat szereti, van, aki egész kórusra vár. Az egyikünk ilyen, a másikunk olyan formációra voksol a honi zenés közjátékban, egy biztos, ha a Kodály módszerrel nem is, a zenei alaktan bizonyos szempontjaival minden férfi ösztönösen tisztában van.

Ahogy az is biztos, hogy Bee, a múlt év végén megszűnt Bestiák énekesnője nem üveghangokat csal majd elő e fotósorozat szemlélőiből. Izgalmas, mozgalmas nő, aki szeret a saját partitúrája szerint élni és játszani. Ikrek jegyben született, és saját bevallása, valamint barátnője, Bedhy szerint tökéletes típusát adja a jegy szülötteinek.

A májusi szám további cikkei:
Pornókirálynők
Vörös varázslat: Heather Carolin
Lennox Lewis portré
Bajnokok és szeretők

Korábban:

Bee életében hobbiból vált kenyérkeresetté a sport

Nem hiányzik a lemezgyüjteményéből?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!