Christina Santiago - a latin lány magasra tette a mércét

Vágólapra másolva!
A Fox Tv A lány a szomszédból: Playboy-modell kerestetik vetélkedőjének egyik döntőse Christina Santiago. A húszéves chicagói lány feltűnő vonásai a profi modellszakmában való boldogulásban is sokat segítettek.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

"Nem volt fájdalmas, amikor kiderült, hogy nem én nyertem, hanem Lauren Andreson, de egy kicsit csalódtam, mert nem értettem, hogy mit is keres a Playboy egy playmate-ben" ­ árulja el Christina. "Amikor felhívtak, hogy én leszek Miss Augusztus (az amerikai anyalapban), akkor viszont mindent visszaszívtam!"

A húszéves chicagói lány feltűnő vonásai sokat segítettek a profi modellszakmában való boldogulásban. Ennek ellenére ő maga nem gondolja, hogy szakmai tapasztalatai előnyt jelentettek volna a többi tizenegy hölggyel szemben. "Azelőtt sosem készítettem meztelenfelvételeket. Nem éreztem magamat kényelmetlenül, mert elégedett vagyok a testemmel, és nem félek megmutatni, amim van."

Ám az elmondható, ő volt a legkevésbé félénk a két hétig állandóan működő kamerák előtt ­ sőt, a róla készült felvételek közül több olyan forró volt, hogy be sem kerülhetett a tévébe. "A stábbal egyáltalán nem is beszélhettünk. Az egyetlen, amit megtehettünk, amikor az operatőrök kimentek a szobából, hogy ­- és valószínűleg eleve ezt a szerepet szánták nekünk - ­direkt valami felháborítót műveltünk, mire ők hanyatt-homlok rohantak vissza a szobába a kameráikkal. Hát ezt tettük mi is azzal a lánnyal, de azt hiszem, ezt nem láthatták a tévénézők."

Tehát minden jel arra mutat, hogy a versenyzőket ki akarták hozni a sodrukból? "Hát, mindenki arra számított, hogy lesz némi civakodás. De a szerződés egyértelműen kimondta: nincs hajtépés, nincs köpködés, nincs furkálódás. Végül mindenki nagyon jól mulatott!"

A decemberi Playboy további ajánlata:
Kristy Swanson, a csodálatos vámpír
Álomautó - dübörög a Bentley-project
Bárdos András - Becsvágy és boldogság
Éva, az örök nő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről