A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ben és Matt vonzza a sztárokat

Vágólapra másolva!
A Ben Affleck és Matt Damon barátságát feldolgozó kortárs amerikai dráma színpadi változata - mely a New York-i Off-Broadwayn fut - óriási érdeklődésre tart számot a sztárok körében is. Legutóbb Nicole Kidmant lehetett felfedezni a közönség soraiban.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck és Matt Damon barátsága legendás, olyannyira, hogy még drámát is írtak belőle. A Ben és Matt című színdarab a két sztár kapcsolatának arra a szakaszára fókuszál, amikor megírták a Good Will Hunting című film forgatókönyvét. Az alkotásból később Gus Van Sant rendezett filmet, melyben mindkét fiú szerepelt. Színészi alakításuknál azonban sokkal nagyobb sikert aratott az írói munka: számtalan fesztiválon ismerték el teljesítményüket, és megkapták a két legrangosabb amerikai díjat, az Oscart és az Arany Glóbuszt is.

Ben Affleck linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Ben_Affleck/

Az alkotói periódust feldolgozó színmű júliustól látható a New York-i Off-Broadwayn két fiatal színész, Brenda Withers (Damon szerepében) és Mindy Kaling (mint Affleck) főszereplésével. Bár az előadás rendkívül sikeres, januárban véget ér a szezonja, és leveszik a műsorról. Addig azonban még sokan lesznek kíváncsik rá, mint ahogy már eddig is több híresség látogatott el rá.

A közönség soraiban többek között Sam Rockwell (George Clooney rendezésének, az Egy veszedelmes elme vallomásai című filmnek a főhőse), Steve Martin, és Nicole Kidman is megfordult. A főszereplők bevallották, hogy a darab ihletőit - Bent és Mattet - nem szívesen látnák a nézőtéren. "Állati furcsa helyzet lenne. Valószínűleg nem is mernék normálisan játszani, inkább elbújnék Brenda mögött, és drukkolnék, hogy ne is vegyenek észre" - nyilatkozta Mindy.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!