Alkalom szüli a jó bort

Vágólapra másolva!
Szeretnénk pát tippet adni ahhoz, hogy a kitűnő magyar vörösborral hogyan kápráztassuk el a társaságunkat, hogyan varázsoljuk el és kényeztessük a kiválasztott nőt, és nem utolsósorban, hogyan és mivel okozzunk örömet magunknak.
Vágólapra másolva!
Forrás: PLAYBOY
Forrás: PLAYBOY

Ha elfelejtjük azt a rossz beidegződést, hogy a hazánk borai közül csak a tokaji az igazán exkluzív és alkalomhoz illő, nagy meglepetésekben lehet részünk. Írásunk azt hivatott feltárni és bemutatni, hogy a magyar vörösbor sokszor sokkal inkább megfelelő társ vagy aláfestés lehet bármilyen alkalomhoz, mint a hegyaljai jolly joker. Sokkal nagyobb és érdekesebb kihívás például egy nőt az aléltságig elvarázsolni egy megfelelő vörössel, sőt a hatás is sokkal intenzívebb, vadabb, izgalmasabb lesz, hiszen a vörösbor már a színében hordozza az erotikát, a tüzet, az életet.

A szebbik nemet borral elvarázsolni igazi kihívás, ugyanis kedves vadásztársaim: ne nézzük a vadat hülyének. Ha bármilyen borral állunk elő, tudják, hogy a szédítés a cél. De lássuk be imádják, ha szédítik őket, főleg ha igényesen tesszük ezt, bár nagy többségük egy cseppet sem ért jobban a borokhoz annál, hogy "Ez finom" vagy "Ez nem ízlik". Nagyon oda kell figyelni, hisz nagy a mellényúlás esélye, második lehetőség pedig ilyenkor nincs. Hadd adjunk egy tuti tippet. A soproni borvidékről származó Weninger-féle Frettner Cuvée olyan szintű bor, hogy nincs az a nő, akin megfelelő körítés után a tangán kívül bármi marad - innentől kezdve pedig már nincs szükség borra. A Frettner Cuvée-t készítői a vad, testes kékfrankosból, az egzotikus syrah-ból és a szelíd, simulékony, gyümölcsös merlot-ból állították össze. A Playboy kóstolói az első ízlelés után kinevezték afrodiziákumnak. Igazi vágyfokozó, az ember érzi, ahogy elkezd forrni a vére, és vágyai az egeket verdesik. Ehhez a borhoz nem sok szóbeli körítés kell, a fogékony csajok (mással ne is kezdjünk!), az első korty után érezni fogják, hogy számukra itt a vég.

Az ünnepek borválasztása mindig nehéz döntés, főleg, ha a vörösborokról van szó. Meg kell felelni a nagypapa Spektrum tévén szerzett borsznobériájának, de a mindig jófej nagybácsi nem igazán a minőségre mozduló (értsd: "Hol az a tinta? Sajnálod talán, hogy ilyen keveset öntesz? Na, hol a szóda?") igényének is. Mégse veszítsük el józan értékítélő képességünket. Ajánlatunk a szekszárdi borvidékről, Takler Ferenc pincéjéből egy szekszárdi trió. A híres szekszárdi "vörös föld" termette borok megfelelően testesek, magas alkoholtartalmuk van, erős savgerinccel rendelkeznek, mégis a simulékony szelídebb borok közé tartoznak, így a hölgytársaság is bátran fogyaszthatja. A Takler trió sötét bíbor színt ad, karakteres, de nem túlzott illattal rendelkezik, megfelelően száraz. A karácsonyi harcsapaprikáshoz mesés választás.

Csajozás: hogy az ősi, boros szóviccel éljünk, a szekszárdi boroknak már a nevükben van az erotika. Ha olyan nőnemű egyeddel kerülünk össze, aki még kezdő a vörösborok fogyasztásának terén, vagy nem szereti a férfiasabb, határozott borokat, akkor a legjobb szekszárdival kezdeni, de itt egyből bedobhatjuk a mélyvízbe, érezze, hogy fontos nekünk. Az ajánlatunk egy Vesztergombi-féle Csaba Cuvée, hazánk egyik csúcsbora, éreztessük vele, hogy a legjobbat akarjuk a legjobbnak. A Csaba Cuvée egy nagyon koncentrált bor, látszik rajta az odafigyelés, garantált, hogy testessége, telt savai előbb-utóbb pírt varázsolnak nőnk arcára, kimelegedik, nekivetkőzik...

Novemberi ajánlónkból:

Edina, az elbűvölő vadóc
Egy gyönyörű sztár - Alison Eastwood
Erényes szüzek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről