Firenzei pacal (Trippa Fiorentina)
![firenzei pacal](https://cdn.origo.hu/2023/12/rCzU9yBf-Eq_Q_HBGTcwLBoMnIKVbU7qBHBZk5rBoF8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI3ZDRjZjc1NzhjYzQ0ZmI5YzBlN2MyODk3ZmQxNDJk.webp)
Elkészítési idő: 20 perc nettó, 3 óra bruttó
Alapanyagok:
A zöldségeket, hagymát az olajon megpirítom, majd rádobom a felcsíkozott pacalt.
Levet fog engedni, úgyhogy zsírjára sütöm.
Hozzáadom a kézzel szétnyomott paradicsomokat, sózom, borsozom, paprikázom és fedő alatt puhára főzöm, de úgy, hogy a végeredmény kicsit leveses legyen.
Tálalás előtt parmezánnal megszórom.