Kardamomos bárány
![báránygerinc](https://cdn.origo.hu/2023/12/EwTyMXbx7e7rSPAc-oVniScvpCTPKyvV4rufccf59J8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAxODgxZTdjNjU3NDRjNmY5NGUyY2E1YjM2ZTQzMGVi.webp)
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 70 perc
Alapanyagok:
A kardamomot száraz serpenyőben addig pirítom, amig felszáll az illata, majd egy mozsárban durvára töröm.
A bárányt beolajozom, sózom, bedörzsölöm a kardamommal.
150 fokos, előmelegített sütőben 45-60 perc alatt rozéra sül.