Babérleveles nyúlagu

nyúlragu
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 45 perc

Alapanyagok:

  • 1 egész nyúl belsőségei, apróléka
  • 1/3 póréhagyma finomra vágva
  • 4 db csilipaprika
  • egy evőkanál egész feketebors
  • 4 db babérlevél
  • 1 evőkanál édes paprikapehely, vagy édes fűszerpaprika
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 dl száraz fehérbor
  • 1 dl olívaolaj

Az alapanyagokat egy vasserpenyőben, vagy lábasban az olajon átpirítom és 40-45 perc alatt puhára párolom. Ha kell, borral, alaplével pótolom az elpárolgó szaftot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!