Grillcsirke-styling

csirke, grillezés, grillcsirke
Vágólapra másolva!
Az igazi grillcsirkét tényleg grillen sütjük, és mivel ez az ország talán legkedvesebb grillhúsa, megmutatjuk, hogyan lehet a legjobban szétnyitni a kis állatot egy jó grillezésre.
Vágólapra másolva!

A grillre dobott csirke sose legyen egy kilónál nagyobb, mert a rövid hőkezelés nem vén tyúkoknak és nagydarab szárnyasoknak való. A lehető leghatékonyabb megoldás, ha a szárnyast a mellénél nyitjuk szét, ehhez elég egy éles kiskés.

Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc

A csirke mellhúsát a csontig hosszában felnyitom.

Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc


Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc


Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!