Véres hurkával töltött tintahal
![véres hurkával töltött tintahal](https://cdn.origo.hu/2023/12/WIxoyK_UYBf6chSHNGrLBQXoOEIqfGPyCFFnVMFfhuw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I3NmI0ZTEzYzkxYjQxMGJhMDQ5NjVkNDFkNzkyMjk3.webp)
Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó 120 perc
Alapanyagok:
A véres hurkákat kiforgatom a bélből, a tintahal testébe tuszkolok annyit, amennyi belefér. A tintahalon a nyílást fogpiszkálóval rögzítem, alacsony lángon egy serpenyőben néha megforgatva 40 perc alatt készre sütöm. Hidegen is jó.