Rántott ponty
![rántott ponty](https://cdn.origo.hu/2023/12/uQj7_95kbMCGBKj7dWDBzxxtpIFm-Ah55Ao_0jftLkw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU4MDkyY2E3N2YyODQzZTU5OWU3NzUxMDk2NzVkMDM0.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 40 perc
Alapanyagok:
A halszeleteket sózom, borsozom, Lisztbe, tojásba majd a morzsába forgatom és közepes lángon kisütöm. Mindhárom bundát kipróbáltuk, és a sörtésztában sült pontypatkót is, és ennek az alapanyagnak a kenyérmorzsa a legnagyobb barátja.