A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Győzött a szerelem - vége a kísérletnek

kísérlet nyitó
Vágólapra másolva!
Befejeződött a Táfelspicc pozitív-negatív tesztje. A tesztalanyok - lényegében önhibánkon kívül - megfogyatkoztak, de így legalább csak a folyadékok maradtak, amik úgyis az alapok. Úgy tűnik, hogy tényleg igaz, ha sok víz van valamiben, máshogy viselkedik, ha szeretettel bánunk vele.
Vágólapra másolva!

Az egész úgy kezdődött, hogy megismertem Csetvei Krisztinát , aki aranyos dolgokat ír a hordóira, mert szerinte ettől lesz kerekebb és szebb lesz a bor. Egy japán orvos-kutató, Masaru Emoto kísérlete vette rá erre, aki a negatív és pozitív szavak és gondolatok vízre kifejtett hatását vizsgálta. A kutató szerint a víz képes információt, (érzést, gondolatot) közvetíteni rezgés vagy hullám formájában. Emoto vizesüvegekre jó és a rossz jelentéstartalmú szavakat írt (például szeretet és Hitler), majd mikroszkóp alatt megfigyelte, hogy lefagyasztás után hogyan kristályosodik ki a víz. A pozitív töltetű szavakkal ellátott víz rendezett és gyönyörű jégkristályokká fagyott, míg a negatív szavas vizek kaotikus mintákat mutattak.

Mi tejet, halat, narancsot, párizsit és baracklevet vizsgáztattunk kedvesen és nem kedvesen, pozitív és negatív üzenetekkel, szavakkal. Két, egymás melletti ablakmélyedésben sorakoztak a szeretett és nem szeretett élelmiszerek. Naponta dicsértem, szidtam, simogattam és vetettem meg őket. Aztán néhány nap után megszabadultam a haltól - mindkettőtől -, mert elviselhetetlenül megromlott, aztán a hétvégét meghosszabbítva a Balatonon, nem láttam a maradék ételeket egyáltalán, csak gondoltam rájuk.

Csütörtökön repesve rohantam az alanyokhoz, amik addigra megfogyatkoztak, mert a gyár takarítói nem látták értelmét a rohadt párizsinak és a narancsnak(?), de szerencsére a két folyékonynemű - a baracklevek és a tejek - megmaradtak.

Az eredmény megdöbbentő. Természetesen minden megromlott - nyár van és rájuk sütött a nap, plusz hűtőt egyáltalán nem láttak -, de hogyan! A baracklé, ami alatt a pozitív üzenet volt - és amire amíg itthon voltam szeretettel néztem, plusz dicsérgettem, szeretgettem -, megőrizte a barackszínt, a teteje ugyan behabosodott és nyúlós lett, de a másikhoz képest kifejezetten egészségesnek tűnik.

Forrás: Táfelspicc

A tej is meglepett. A szeretett poharas középen növesztett ugyan némi penészt, de nem tudta utolérni a szürkésbarna tetejű negatív üzenettel ellátott dzsuvát. Mindkettő ronda, de a jobbik nem csak nekem szebb. Nem maradt kérdés, nyertek a szívemhez közelállók és veszítettek a kényszerből elutasítottak.

Forrás: Táfelspicc

A szeretett és nem szeretett tejek és baracklevek üzenetei:

Rossz oldal:

  • Tej: Pilinszky János: Négysoros Alvó szegek a jéghideg homokban. Plakátmagányban ázó éjjelek. Égve hagytad a folyosón a villanyt. Ma ontják véremet.
  • Baracklé: Nem :-((((

Jó oldal:

  • Tej: Siv Widerberger: Szerelem Sten-Malténak nagy, vörös és elálló füle van. Nekem tetszik a nagy, vörös és elálló fül.
  • Hal: Anna szeret!

A házi kísérletben tehát nyert a szerelem, ami több mint megható, de egy darabig nem vallok szerelmet párizsinak, vagy legalábbis nem írom le, ha mégis.

A kísérlet kezdetéről és a többi üzenetről itt olvashat.

Beszéljenek szépen italaikhoz, ételeikhez és egymáshoz!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!