Hasaalja szalonna

hasaalja szalonna alapanyag
Vágólapra másolva!
Szereti a remegős zsírt? És a remegős zsírt szereti? Már csak egy kérdés van, a remegős zsírt szereti-e? Mert akkor ez az ön napja, és az ön húsa. A császárhúsról van szó. 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

A sertés egyik legfinomabb szalonnája. Ha az oldalasból nagyobb rész kerül bele, akkor császárhús, ha kisebb, akkor nevezzük szigorúan véve hasaalja szalonnának (az erdélyi szalonna például hasaalja, a császárhús meg...hát, császárhús).

Elkészítési módok:

  • sült
  • fűszeres lében, sőrben, borban főtt
  • feltekerni fűszerrel
  • motortérben sütni
  • rengeteg hagymával, kenyérrel, papírból, állva

Receptek:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!