A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Hogyan marad puha a tintahal?

tintahal technológia
Vágólapra másolva!
A tintahal nem marhapofa, hogy minél tovább főzöm, annál puhább lesz. A tintahal pont fordítva működik, minél tovább fő, annál gumisabb, keményebb lesz.
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Kivételes, de nem egyedi eset a tintahal, a száraz húsokra, csirkemellre is pont ez a szabály az érvényes, nem szabad túlkészíteni, mert elvész az élvezet. A tintahal esetében - tenyérnyi példányokkal számolva- ez 2-3 perc tűzforró serpenyőben, vagy a parázshoz közeli sütést jelent összesen. Nem kell főzni, túlsütni, akkor lesz kemény.

Egy trükk, amikor vásárolnak, keressék azokat a példányokat, amiken van bőr (színes, mintás, de ha nyúzott, akkor fehér) mert rengeteg ízanyag van benne, sokkal finomabb lesz a végeredmény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!