Kávés-sörös húspác
![sörös-kávés pác](https://cdn.origo.hu/2023/12/Ly_8IMUM2iH_w_mAhi6_AJgB6bArNCc2S2PRLCzG85M/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FjY2IwOTJmMjc5MzRiYjBhYWJiMDFjNjQwOGYwNDNk.webp)
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 6 óra
Alapanyagok:
A sört elkeverem a Worcestershire-szósszal és a csípős szósszal. Belerakom a húst egy éjszakára. A maradék fűszereket elkeverem, összepacsmagolom vele a pácléből kivett, leszárított húst, és megsütöm. Marhához, kacsához, libához illik leginkább, de sertéshez is használható.