Mogyoróval rakott padlizsán
![0923mogyorospadlizsan](https://cdn.origo.hu/2023/12/sYaT-W-SX0oOgzyrM4jbloISr_3Mgv0nZyQydXGazvM/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmNDNkMjQyODRlMDQyMzM5ZDU0ZTc3ZTA5M2Y5NWI1.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó másfél óra
Alapanyagok:
A sózott, 10 percig pihentetett, majd kinyomkodott padlizsánszeleteket 150 fokos sütőben a rácson aranybarnára sütöm. Egy tepsibe rétegezem, fűszerezem, megszórom a hagymával, mogyoróval, leöntöm a besamellel. 150 fokos sütőben 45 percig sütöm.