A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Mogyoróval rakott padlizsán

0923mogyorospadlizsan
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc
Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó másfél óra

Alapanyagok:

  • 1 nagy padlizsán félcentis szeletekre vágva
  • 1/2 l besamel
  • 15 dkg törökmogyoró durvára törve
  • 2 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • szerecsendió
  • fahéj

A sózott, 10 percig pihentetett, majd kinyomkodott padlizsánszeleteket 150 fokos sütőben a rácson aranybarnára sütöm. Egy tepsibe rétegezem, fűszerezem, megszórom a hagymával, mogyoróval, leöntöm a besamellel. 150 fokos sütőben 45 percig sütöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!