Elkészítési idő: nettó 1 óra, bruttó 14 óra
Alapanyagok:
A mustármártáshoz:
A rostélyost egészben körbepirítom, sózom, borsozom. Fokhagymával vákuumzacskóba helyezem, majd 59 fokon 13 órát szuvidolom. (Házi körülmények között a konfitálást javasoljuk helyette, a húst annyi zsírban felrakom, amennyi ellepi, és gyöngyözve 4-5 óra alatt puhára főzöm. Ha kész, hagyom kihűlni. 2-3 centis szeletekre vágom, majd tálalás előtt még egyszer óvatosan körbepirítom, hogy kapjon egy kis kérget. A hagymát fölkarikázom, lisztbe forgatom, forró zsiradékban aranyszínűre sütöm. A mustármártáshoz fehérbort, francia mustárt, kis tejszínt és a rostélyos pirításakor megmaradt levet, vagy ha van, alaplevet összerottyantok. Almárium bisztró receptje.