Citromos-fetás mártogatós
![fetásmártogató](https://cdn.origo.hu/2023/12/2cq12uYqW3Y6MRZM5WB_wgwn9rO4DdoGU3hTSXITAyU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FhMWQwYjc0OTMxMjQwN2JiNThkOTBiYzgxODQ0ODg2.webp)
Elkészítési idő: 5 perc
Alapanyagok:
A fetát elmorzsolom és robotgépben vagy villával addig adok hozzá a krémsajtból, míg krémes nem lesz. Hozzáadom a citromlevet, borsozom, belekeverem a finomra vágott zöldfűszert. Waldorf saláta Elkészítési idő: 20 perc Alapanyagok: egy közepes zellergumó 2 közepes alma két nagy marék dió só, bors, citromlé egy tojás sárgájából készített házi majonéz A zellert és az almákat is megpucolom és nagy lyukú reszelőn lereszelem. Lecsöpögtetem a citromlével, elkeverem a házi majonézzel, megszórom a durvára tört dióval. Néhány órára a hűtőbe teszem pihenni.