Coniglio alla cacciatora

nyul vadasz
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 1 óra

Alapanyagok:

  • fél kg feldarabolt nyúl
  • 160 ml száraz fehérbor
  • fél kg feldarabolt paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 fej hagyma
  • fehérbor ecet
  • friss bazsalikom
  • friss rozmaring
  • olívaolaj
  • csili

Olívaolajon megpárolom az apróra vágott fokhagymát, hagymát, csilit, majd beledobom a fűszereket. Hozzáadom a húst, alaposan átpirítom és felöntöm a borral és az ecettel. Alacsony hőmérsékleten lefedve 45 percig főzöm. Friss kenyérrel a legjobb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!