Csőben sült, kolbászos csicsóka
![csőben sült csicsóka](https://cdn.origo.hu/2023/12/HD65UVGUjT6upqRwgIXMCHb25B9webzTzTNmw7xyvBI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QyOGM0OWNjMjBmMDQ3Y2M5MTBlMWNlN2ZjMjJiZjFj.webp)
Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 1 és háromnegyed óra
Alapanyagok:
A csicsókát és a krumplit megpucolom, egészen vékonyra szeletelem. Egy kivajazott hőálló edénybe rétegzem a kolbászkarikákkal, sózom, borsozom, nyakon öntöm a tejjel és a tejszínnel, a tetejére morzsolom a vajat. 150 fokos előmelegített sütőbe tolom, és körülbelül másfél óra alatt krémesre sütöm.