Libakocsonya
![libakocsonya](https://cdn.origo.hu/2023/12/Jwaf9HwmPu4ZUy1Tzoy3RxISO5KLeSAzi2akgR5k_6o/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZlYTI1ZjU2ZTE1MTRhZGZhNjIyMDU0MWQ3Nzc1ZjAx.webp)
Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó két óra
Alapanyagok:
Az aprólékot a fűszerekkel annyi vízben teszem fel főni, ami ellepi. Lassan gyöngyöztetve főzöm két órát, vagy amíg a hús elkezd leválni a csontról. Kiszedem az aprólékot, leszűröm a levet. A fűszereket eldobom. Az aprólékról leszedem a húst, kisebb tányérokba halmozom és ráöntöm a levet. Hűtőszekrényben hagyom megdermedni.